Görmekten Bıktık, Giymekten Bıkmadık: Uzun Dar Etekler

Görmekten Bıktık, Giymekten Bıkmadık bölümünde görmekten illallah gediği halde severek giymekten üstümüze yapışan kıyafetleri inceleyeceğiz. Bugün artık pijama niyetine bile giyeceğimiz hem tarz duran hem de bir o kadar rahat olan uzun dar etekleri konu edeceğiz.

İster yırtmaçsız, ister iki ya da çift yırtmaçlı, istersek önden çapraz yırtmaçlı olmak üzere bir sürü farklı modelde renk ve desenini mevcut. Mutlaka dolabınızda olması gereken kurtarıcı bir model. Eğer dolabınızda bu modelden yoksa da bence ilk iş çıkıp alın çünkü bu eteği olmayanı kınıyorlar.


Benim favorim yandan tek yırtmaçlı düz renk olanlar hem spor hem de şık bir görünüm elde edebiliyorsunuz. Yazın bu sıcağında ister günlük ister gece özel bir yere giderken istediğiniz gibi kombin yapıp çıkabilirsiniz.


En çok tercih edilen desenler arasında yatay çizgili model var. Şahsen ben bu modeli tercih etmiyorum. Eğer Victoria's Secret melekleri gibi bir fiziğiniz yoksa bu modeli sizinde tercih etmemenizi tavsiye ederim. Ne kadar giymesem de bu eteklerin bol tişörtlerle kombinini çok beğeniyorum. Aynı anda hem cool hem de rahat bir görünüme sahip olabiliyorsunuz.


Sokakta pek tercih edilmese de starlarımızın çok tercih ettiği bir model; önden çapraz yırtmaçlı. Cesur bir model olması tercih edilmemesinin nedenlerinden biri. Tabii cesur tercihler size göreyse Rihanna gibi şık ve spor bir şekilde kombin edebilirsiniz. 


Starlarımızın günlük markete, gezmeye giderken ve ya özel gecelerde yaptığı kombinler bu şekilde.


Bunlarda bizim sizler için seçtiğimiz değişik tarzda kombinler. Yorumlarınızı ve görüşlerinizi bekliyoruz :)

xoxo, G


0 Stylish Comment:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Arama

 

Stylish Followers

G's Instagram

Stylish Tweets

G's LookBook

Y's LookBook

Stylish Facebook Likers

Y's Instagram